Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Karbanátky s cibulovou omáčkou

0.0
Karbanátky s cibulovou omáčkou

Potřebné ingredience

Karbanátky: mleté maso, trochu strouhanky, vajíčko, cibulku na jemno nakrájenou, majoránku, sůl, pepř, hořčici, kousek nastrouhaného sýra (eidam) Omáčka: 2 střední cibule, lžice hořčice, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění

Postup přípravy

Maso smícháme s ostatníma surovinama, ochutíme. Karbanátky osmažíme na oleji, dáme stranou a na tom samém oleji osmažíme do hněda cibulku, přidáme karbanátky, zalijeme trochou vody (nepotřebujeme omáčky velké množství), přidáme hořčici, ochutíme a zahustíme. Necháme povařit a máme hotovo.

Jako přílohu máme nejraději šťouchané brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie