Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

***DRŮBEŽÍ JÁTRA S RAJČATY A BAZALKOU***

0.0
***DRŮBEŽÍ JÁTRA S RAJČATY A BAZALKOU***

Potřebné ingredience

Drůbeží játra, cibule, rajčata, bazalka, olivový olej, sůl. Na půl kg jater dávám 4 středně velká rajčata.

Postup přípravy

Nejsme jedlíci vnitřností, ale toto je naprosto výjimečný recept, který nám chutná. Navíc je to rychle vařené:-).

Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přidejte nakrájená drůbeží játra a zprudka orestujte. Pak přidejte na kostičky nakrájená rajčata ( i se slupkou ) a nechte chvilku povařit dokud rajčata nepustí šťávu. Pak přidáte už jen čerstvou bazalku a dle chuti osolíte.

Takto připravená játra jsou vynikající k těstovinám ( klidně je dejte i ke špagetám ), rýži, ale i k hranolkám nebo jsem je podávala i s bramborákem. Zkuste, je to výborné a chutnají dospělým i dětem:-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie