Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Drůbeží játra s granátovým jablkem

0.0
Drůbeží játra s granátovým jablkem

Potřebné ingredience

500 g jater * 3 stroužky česneku * chilli omáčka (možno vynechat nebo dát kečup) * bobkový list * petrželka * olivový olej * granátové jablko

Postup přípravy

vše kromě jablka smícháme a necháme 3 hodiny marinovat, pak dáme zapéct zakryté do trouby na 200 stupňů na cca 25 minut, pak přidáme kuličky a šťávu z jablka a ještě 15 minut odkryté dopékáme. nakonec osolíme.

podáváme s kari rýží (opečená cibulka, kari, rýže)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie