(recept
si oblíbilo 52 návštěvníků)
Drůbeží játra - rychlovka
Potřebné ingredience
drůbeží játra, sůl, kečup, sójovka, pepř
Postup přípravy
Orestovat játra, opepřit, pokapat sójovkou a zalít kečup, který necháme trochu vydusit, nakonec osolíme. Kdo chce může přidat ještě cibuli. Během 20 minut je oběd na stole. Podávat s hranolkama, tatarkou a oblohou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kato1
(upraveno)
24. 1. 2011, 11:49
Uz jdu na to Uz jsem je jednou delala a byli Opravdu rychle a mnamka D e k u j i
jilly
(upraveno)
4. 3. 2010, 10:53
jatra milujem
Zmolda
(upraveno)
24. 3. 2010, 20:29
@jilly
U nás jen já
ragnarog
(upraveno)
2. 3. 2010, 15:00
vypada to strasne lakave dneska to jdem zkusit urcite nam bude chutnat mnam
Zmolda
(upraveno)
3. 3. 2010, 20:33
@ragnarog
Zuzi, doufám, že chutnalo
Bakulča
(upraveno)
16. 6. 2009, 8:10
Vypadají skvěle.Dneska se do nich pouštím.
Zmolda
(upraveno)
16. 6. 2009, 15:09
@Bakulča
Doufám Hani, že vám chutnaly ?
Bakulča
(upraveno)
16. 6. 2009, 19:37
@Zmolda
Výborné,doporučuji. Jen jsem dělala s rýží a dala jsem trošku více kečupu,aby to byla taková omajda-tu naše mladá ráda.