(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Slovinský guláš-děkuji Andrejce

Potřebné ingredience
Suroviny: 400 g zadního hovězího masa 400 g vepřové plece 500 g cibule 1 kg brambor 1 palice česneku 1 bobkový list 1 lžíce saldké mleté papriky 1 lžíce rajského protlaku kmín sůl pepř 2 lžíce sádla
Postup přípravy
Postup
Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.
Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.
Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.
Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory.
Dusíme do měkka.
Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.
Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.
Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.
Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory.
Dusíme do měkka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé