Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Slovinský guláš-děkuji Andrejce

0.0
Slovinský guláš-děkuji Andrejce

Potřebné ingredience

Suroviny: 400 g zadního hovězího masa 400 g vepřové plece 500 g cibule 1 kg brambor 1 palice česneku 1 bobkový list 1 lžíce saldké mleté papriky 1 lžíce rajského protlaku kmín sůl pepř 2 lžíce sádla

Postup přípravy

Postup
Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.
Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.
Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.
Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory.
Dusíme do měkka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie