Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

JARNÍ ZÁVITKY - úžasné!

0.0
JARNÍ ZÁVITKY - úžasné!

Potřebné ingredience

rýžový papír, mleté maso, cibule, mrkev, hlávkové zelí, pepř, sůl, koření, na 1 kg masa asi 5 větších mrkví, 1 velká cibule a 1/2 menší hlávky zelí - z tohoto množství skoro 30 závitků

Postup přípravy

Mleté maso okořeníme dle chuti - nebojte se koření, přidáme nastrouhanou mrkev, jemně nastrouhané zelí (radím pokrájet na menší kousky), jemně pokrájenou cibuli a smícháme, hodně vypracujeme, na lepší zapracování přidat trochu vody. Rýžový papír vložíme do vody, jen na vteřiny, než se celý ponoří, vyjmeme, dáme ke kraji váleček z masa a zeleniny a pevně zabalíme.

Na plech dáme pečící papír, jemně potřeme olejem, vyskládáme závitky, které také jemně potřeme a dáme péci na cca 30-40 minut.

VYNIKAJÍCÍ!!!!!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

volcom 3. 2. 2013, 21:26
Dobrý den Jani,chtěla bych tento recept vyzkoušet,ale chtěla bych se zeptat,jak kořeníte to mleté,co tam dáváte,abych nedala něo ,co tam nepatří.A neni lepší je osmažit?Děkuji za odpověď.
janca33 6. 2. 2013, 9:18
@volcom Dobrý den, osmažit dopředu se nemusí, tolik ho tam nedáváte, propeče se při pečení, koření dávám klasiku - pepř, sůl a já dávám ještě koření na pečené maso. (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie