(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Jahůdková zmrzlinka

Potřebné ingredience
30%tní šlehačka ke šlehání, jahůdky asi 1/2 kila, 1 malá TATRA, vanilkový cukr, 5 lžic třtinového cukru
Postup přípravy
Na zahrádce se urodila spousta jahůdek a děti se po zmrzce blázní, třeba někomu přijde taky k chuti :o))
Studenou šlehačku vyšleháme s vanil. cukrem (začneme pomalu a postupně přidáme rychlost), pak pomalu přiijeme Tatru a nakonec opratně stěrkou vmícháme rozmixované jahůdky s třtinovým cukrem. Nalijeme do tvořítek na nanuky, nebo kovové misky a dáme mrazit, zmrzlinku v misce občas promícháme
Přejeme všem sladké mlsání :o))
Studenou šlehačku vyšleháme s vanil. cukrem (začneme pomalu a postupně přidáme rychlost), pak pomalu přiijeme Tatru a nakonec opratně stěrkou vmícháme rozmixované jahůdky s třtinovým cukrem. Nalijeme do tvořítek na nanuky, nebo kovové misky a dáme mrazit, zmrzlinku v misce občas promícháme
Přejeme všem sladké mlsání :o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zuzzanaa
(upraveno)
3. 7. 2012, 19:44
zkusila jsem místo jahod maliny a taky je moc dobrá!



nahlásit