Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

ROŠŤĚNKY S HOŘČIČNOU OMÁČKOU

0.0
ROŠŤĚNKY S HOŘČIČNOU OMÁČKOU

Potřebné ingredience

ROŠŤĚNEC; CIBULE; OLEJ; SŮL; PEPŘ; LŽÍCE A PŮL HOŘČICE; KOSTKA MASOXU; JÍŠKA KNORR

Postup přípravy

V papiňáku na rozpáleném oleji orestujeme cibulku na kostičky a obděláme maso. které jsme si naklepali, osolili a popepřili. Maso obděláme z obou stran a přidáme hořčici, promícháme a podlijeme vodou a přidáme masox. Zaděláme papiňák a vaříme cca 20 - 25 min ( když se nám zdá že je maso ještě tuhé, tak můžeme zavřít papiňák a protáhnout dobu vaření.
Poté zasypeme jíškou a povaříme a podáváme s rýží!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie