Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Bradavice pryč

0.0
Bradavice pryč

Potřebné ingredience

V lékárně jsem si koupila přípravek DOUFILM cca 130kč, Mala lahvička se štětečkem.

Postup přípravy

Zbavi bradavice klasické i ty co jsou odstavací,stací každý večer namazat a do 6 týd.jsou pryč. Krasně se vyloupnou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lenka007007 27. 1. 2010, 7:59
ahoj holky, já už na bradavici vyzkoušela vše, od banánu po česnek , nakonec jsem šla s dcerou na kožní a pomohl nám až dusík :-) bradavice na ruce se dají vyléčit česnekem ... ale prý když je to na chodidle , tak je to marné, tak se mějte Lenka (C)
Egreska 26. 10. 2008, 14:18
Vola sa to DUOFILM ,aj ja som to pouzivala ,na chodidle som mala tiež bradavicu a zmizla mi a uz sa nevratila ,takze je to individualne...niekomu to pomoze,niekomu zase niečo ine...
Navis 4. 2. 2008, 12:32
Tak to já se zbavila bradavic úplně jinak a rozhodně na pořád a za levněji. Potírala jsem si je několikrát za den syrovou cibulí(tou šťávou.Normálně jak jsem vařila jsem si ukrojila plátek potřela bradavice a bylo to.byli pryč za kradší dobu a už se nevrátily.Měla jsem jich na 20 na noze a už tam nic nemám několik let.Starší dcerka měla na kuce a ty už byli i s černým"kořínkem" jaks e říká a taky je už nemá! Takže na cibuli nedáme dopustit!
wWendy 4. 2. 2008, 12:09
to věřííííííím 8-| 8-|je to děs Vidte Janičko :-(
wWendy 4. 2. 2008, 11:42
krááásný dopoledne (L)paní Petruško nechci vás nějak strašit....ale toto sem na bradavice používala také a je to uplně k ničemu (N) +o( oni se vám bradavice sice za tu dlouho dobu vyloupají,to ano,jenže za nějaký čas se vám na tom a samém místě opět objeví 8-|to mámozkoušené několikrát.......takže přeji jen aby se vám neobjevili znovu (6)ale ono uvidíte :-S mějte se krááásně s pozdravem Nikol
nula 26. 10. 2008, 14:08
@wWendy ani mně to napomohlo :-S
Jana + 2 kluci 4. 2. 2008, 11:53
@wWendy Mám tu samou zkušenost :-S
Svorka 4. 2. 2008, 12:12
@Jana + 2 kluci A já taky. Já jsem si vyléčila bradavice česnekem - potírala jsem se furt jak topinka a po čase to bylo pryč a od té doby nic. Ale každému pomůže něco jiného a moje dětská doktorka tvrdila, že bradavice jsou psychická záležitost a čemu věříš, to Tě vyléčí. S.
makrap 4. 2. 2008, 12:37
@Svorka Naprosto souhlasím, vše je hlavně o psychice. Já jsem měla bradavice na rukou kolem nehtů (snad na každém prstě) leta letoucí, nezabíralo nic, dokonce ani vypalování. Pak jsem dokončila školu (která mě stresovala, i když zas tak špatný student jsem nebyla, spíš líný) a zamilovala jsem se. Odjeli jsem s mým dnes už mužem do Řecka na dovolenou a pohoda a slaná mořská voda vykonaly své. Vrátila jsem se s polovinou bradavic a ostatní zmizely během následujících dní. Dodnes (a je to už 13 let) klep klep po bradavicích ani vidu ani slechu. Přeji hodně pohody a lásky a život bez blbých bradavic!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie