Zobrazit přihlášovací formulář

Krémový křtinový

0.0
Krémový křtinový

Potřebné ingredience

sacher korpus, kávový krém, mléčný marcipán

Postup přípravy

Dort je na křtiny kamarádky, resp.jsem byla kmotra její holčičky, dortík jsem nesla s sebou.
Jsem pořád měřila až jsem vyměřila, nápis křtiny mně vyšel do krémového zdobení.

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lenule35 24. 1. 2013, 21:26
Dobrý večer, nádherný dort |:o) |:o) |:o). Mohu poprosit o radu? Jsem naprostý začátečník v pečení dortů, ale - mám namyšleno takto nějak nakombinovat dcerce k narozeninám- vršek marcipán, bok obsypat... a tam je ten zádrhel- jak postupovat? Nemůžete prosím pisnout postup do vzkazů přímo mně? Práci s marcipánem jsem si vyzkoušela, z toho obavu nemám, ale obsypání moc nedrželo a víc ho bylo mimo dort... Moc děkuji Lenka
klimka54 6. 9. 2012, 17:55
ta růžička je luxusní, taky bych chtěla takovou umět, nemáš někde návod jak na ni??? nebo jsi byla na nějakém kurzu??? (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
blanuse 9. 9. 2012, 14:50
@klimka54 Ahoj Ali, přiznám se že je dělám podle Mamušky z Dortošky, našla jsem si tam její videopostup a podle toho jsem udělala svoje první růžičky. Jakoby špičky na lístkách mám od ní, zbytek tak nějak patlám podle sebe. Kdyby jsi to nemohla najít tak písni, ať se daří a děěěěkuji (L)!
(Gabriška) 26. 8. 2012, 20:36
(clamp) (clamp) (clamp)moc hezký (child7)dortík.Určitě sklidil úspěch (Y) (Y) :-)To moje silikonka na miminko pořát zahálí :´(A já bych tak ráda nějaký (child7) dortík :-$ (L) (L)
blanuse 26. 8. 2012, 21:00
@(Gabriška) Díky holky za milé komentáře. Miminko je celkem v permanenci Gabi musím říct, dávám jej i jen tak jako dárečky třeba dětem atd..pořád má velký úspěch (L) (L) (L) Jak jsem psala Aničce, kdyby jsi potřebovala, půjčím (hello)
(Gabriška) 26. 8. 2012, 21:10
@blanuse Blani, když já zachtivá ,si ji taky pořídila +o(Už ji mám doma aspon rok a miminko jsem zatím nedělala žádné |-)Budu je muset cpat na každej dort.Prostě do každého dortu , někam do rohu, na kolo,psovi na hlavu atd...dám miminko a bude to ,-) ,-) (hello)
gonzar 26. 8. 2012, 20:24
Blani, moc hezký (^) Zvládla jsi to dobře. Kamarádka musela být nadšená. (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (child6) (D) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie