Hrozinkové sušenky
Potřebné ingredience
1 hrnek ovesných vloček , půl hrnku rozinek,špetka soli
Postup přípravy
Dáme do půllitrového hrnku, promícháme, zalijeme vodou tak, aby bylo vše potopeno
Necháme odstát půl hodiny.
Na vymaštěný plech, nebo pečicí papír lžičkou klademe hrudky asi vel. průměru 2,5 až 3 cm,vždy je v kopečku trošku vody, ale nedávat vody hodně, aby se nerozteklo. Asi nafotím :-)
pečeme na 170 stupňů, do zlatavohněda (mně to někdy peče půl hodiny, někdy míň), rozinky nesmí zčernat na uhel!
Z peč. papíru jsou lepší.
Byl to první recept - jakoby makrobiotický, který jsem kdy jedla ( v r. 1988).
Necháme odstát půl hodiny.
Na vymaštěný plech, nebo pečicí papír lžičkou klademe hrudky asi vel. průměru 2,5 až 3 cm,vždy je v kopečku trošku vody, ale nedávat vody hodně, aby se nerozteklo. Asi nafotím :-)
pečeme na 170 stupňů, do zlatavohněda (mně to někdy peče půl hodiny, někdy míň), rozinky nesmí zčernat na uhel!
Z peč. papíru jsou lepší.
Byl to první recept - jakoby makrobiotický, který jsem kdy jedla ( v r. 1988).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé