Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vepřové řízky, zapečené s Moravankou

0.0
Vepřové řízky, zapečené s Moravankou

Potřebné ingredience

vepřové řízky
strouhanka
Moravanka - pikantní zeleninová směs
sůl, pepř, máslo

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance (je dobré strouhanku zatlačit do masa (např. paličkou na maso v ig. sáčku) a zprudka opečeme na másle.
Maso i s výpekem přelijeme do zapékací misky, nalijeme na něj Moravanku i s nálevem a pečeme cca 30-40min.
Jídlo je pikantnější, ale výborné, skvělé s vařenými bramborami.
Fotku dodám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie