(recept
si oblíbilo 40 návštěvníků)
Sušenky z přesnídávky :o))

Potřebné ingredience
1,5 hrnku celoz. mouky, prášek do pečiva bez fosfátů (nebo může být normální), 1 hrnek vloček, cca 200 g oříšků ( nahrubo nasekat) + 100 g sušených brusinek nebo čehokoliv (sušené ovoce, rozinky, mandle, kešu, slunečn. semínka.... ,1 přesnídávka jablečná, 1 bílý jogurt ,2 vejce, 1/2-1 hrnek třtinového cukru, podle toho jak máte rádi, méně či více sladké
Postup přípravy
Nejdříve jsem dala suché ingredience a poté tekuté.
Pak nabírám lžící kopečky a dávám na plech, teplem se pak roztahují tak ponechte mezi nimi dostatek místa...peču dokud nezhnědnou cca na 180C
Jsou opravdu měkkoučké, vláčné nejen pro dietáře :o)
Pak nabírám lžící kopečky a dávám na plech, teplem se pak roztahují tak ponechte mezi nimi dostatek místa...peču dokud nezhnědnou cca na 180C
Jsou opravdu měkkoučké, vláčné nejen pro dietáře :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kosticka
(upraveno)
27. 12. 2012, 8:43
výborné

nahlásit

Lenka77
(upraveno)
27. 12. 2012, 18:10
@kosticka
díky

nahlásit

Kamis1
(upraveno)
16. 10. 2012, 5:53
Tak jsem je zkoušela......
nevím,co jsem udělala špatně.Jela jsem dle receptu a sušenky se mi přilepily i na pečící papír.Tak to letělo všechno do koše.


nahlásit

Sussan28
(upraveno)
22. 10. 2012, 23:54
@Kamis1
to může být i papírem,taky se mi to stávalo, ale pořídila jsem si silikonové pečící podložky a nemůžu si je vynachválit

nahlásit

Lenka77
(upraveno)
16. 11. 2012, 14:21
@Sussan28
jj ty jsou super

nahlásit

Lenka77
(upraveno)
17. 10. 2012, 14:21
@Kamis1
tak to mě mrzí nenechala jste tam krátce mě to jde od papíru krásně dolů pekla jsem už několikrát ,
že by papír,ale to asi ne



nahlásit

Kamis1
(upraveno)
20. 10. 2012, 7:13
@Lenka77
Papír mám klasický-pečící
Ochutnala jsem kousek,kde tolik papíru nebylo přilepeného a byly vynikající,dala jsem tam sušené švestky a brusinky.Měla jsem je do zlatova


nahlásit

Lenka77
(upraveno)
20. 10. 2012, 17:06
@Kamis1
jj a hmota byla taková husčí nebyla moc řídká

nahlásit

Kamis1
(upraveno)
10. 10. 2012, 12:39
To bych mohla vyzkoušet
....Mouku dáváte hladkou nebo polohrubou?Mám jen špaldovou,ale hl. nebo polohr.


nahlásit

Lenka77
(upraveno)
12. 10. 2012, 21:38
@Kamis1
jo jo špaldová hladká taky může být

nahlásit

Lenka77
(upraveno)
10. 10. 2012, 14:40
@Kamis1
hladkou
ale myslím,že by asi rozdíl nebyl, možná by mohla být i celozrn. hladká


nahlásit

Kamis1
(upraveno)
12. 10. 2012, 15:28
@Lenka77
Měla jsem na mysli celozrnnou hladkou.....tak díky....o víkendu budu péct


nahlásit

Lenka77
(upraveno)
12. 10. 2012, 21:38
@Kamis1
jj já chtěla napsat hladká špaldová a napsala jsem znovu celozrnou tak at chutnají


nahlásit

lase
(upraveno)
10. 10. 2012, 12:10
Tak to je super, máme domácí přesnídávky, tak vyzkoušíme...díky za recept

nahlásit

Lenka77
(upraveno)
10. 10. 2012, 14:39
@lase
Nz písněte až zkusíte jestli chutnali

nahlásit

bakyka
(upraveno)
9. 10. 2012, 19:58





nahlásit

Lenka77
(upraveno)
10. 10. 2012, 10:59
@bakyka
už jste pekla

nahlásit