(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Zapečené rybí filé s bramborami a zeleninou

Potřebné ingredience
brambory, rybí filé, sáček zmražené zeleniny (hrášek, kukuřice, mrkev), 2 vejce, sýr eidam, pepř, sůl, červená paprika, hladká mouka, koření na ryby
Postup přípravy
Rybí filé necháme přes noc rozmrznout, poté osušíme, posypeme kořením na ryby, červenou paprikou a obalíme v hladké mouce. Opečeme do zlatava na pánvi. Brambory si uvaříme a nakrájíme na kolečka. Zeleninu ze sáčky také krátce povaříme.
Pekáček nebo zapékací mísu, kterou si vymažeme olejem, vyložime půlkou pokrájených brambor, poklaceme opečeným filé, posypeme nastrouhaným eidamem, poté uvařenou zeleninu ze sáčku a navrch zbytek nakrájených brambor. Zalijeme rozšlehanými vejci a dáme do trouby na 20 minut.
Pekáček nebo zapékací mísu, kterou si vymažeme olejem, vyložime půlkou pokrájených brambor, poklaceme opečeným filé, posypeme nastrouhaným eidamem, poté uvařenou zeleninu ze sáčku a navrch zbytek nakrájených brambor. Zalijeme rozšlehanými vejci a dáme do trouby na 20 minut.

Do vymazaného pekáčku dáme nakrájené brambory a na ně opečené rybí filé.

posypeme předvařenou zeleninou ze sáčku

Zeleninu posypeme sýrem a poklademe zbytkem brambor, zajileme rozšlehanými vejci.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

enkka
(upraveno)
12. 6. 2014, 16:25



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
12. 6. 2014, 14:19

nahlásit

Paluna
(upraveno)
11. 6. 2014, 23:24



nahlásit

alex25
(upraveno)
15. 10. 2012, 9:32


nahlásit