(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Sojové maso na kmínu
Potřebné ingredience
Sojové maso (balíček), kmín, pepř, smetana na vaření, cibule,
Postup přípravy
Sojové maso si uvařím (dávám 1/2 kostky bujonu a soj. omáčku) poté scedím, nevymačkávám, jen nechávám trochu vychladnout. Na pánvi osmažím cibulku, přihodím soj.maso, kmín, pepř, zapráším moukou, trochu podleju, přidám půl kostky bujonu a zaliju smetanou. Pokud jsou žampiony nebo pár hub, přidám na chuť. Mám je ráda s těstovinami, ale každý podle chuti. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ivinka32
(upraveno)
28. 2. 2021, 18:18
Dnes jsem zkoušela a přímo fantastické
. Díky za tak výborný recept


nahlásit
Luzla1
(upraveno)
4. 6. 2015, 18:57




nahlásit
marky18
(upraveno)
1. 2. 2013, 21:43
Díky za tip



nahlásit

tomulinecek
(upraveno)
12. 11. 2012, 10:09
Mám ráda a dělám též





nahlásit
farlana
(upraveno)
12. 11. 2012, 9:38
Uvařeno a s bramborem, fakt ňamka


nahlásit

janinnka1
(upraveno)
27. 10. 2012, 13:11
Dneska jsem zkoušela a můžu DOPORUČIT!!! VÝBORNÉ!!





nahlásit

uhelenky
(upraveno)
27. 10. 2012, 13:28
@janinnka1
Děkuji, za chválu. Já to mám taky moc ráda a je to levná rychlovka. Jakou jste měla přílohu?
nahlásit