(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Dvoupatrový s korunkou

Potřebné ingredience
Světlý korpus, višňový gel, šlehačkovo - tvarohový krém, broskve, jahody, banány, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 4,1 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

blanuse
(upraveno)
20. 12. 2012, 14:34




nahlásit

Alinka2
(upraveno)
20. 12. 2012, 15:02
@blanuse


nahlásit

Petysek1
(upraveno)
19. 12. 2012, 20:27





nahlásit

Alinka2
(upraveno)
20. 12. 2012, 15:01
@Petysek1
Petro díky

nahlásit

Arěv52
(upraveno)
19. 12. 2012, 18:20



nahlásit

Alinka2
(upraveno)
20. 12. 2012, 15:01
@Arěv52
Věrko děkuji

nahlásit