Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

IRSKÝ GULÁŠ

0.0
IRSKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

60 DKG SKOPOVÉHO MASA Z PLECKA LŽIČKA SOLI ŠPETKA PEPŘE 1/4 KG CIBULE PO CCA 5 DKG MRKVE,PETRŽELE A CELERU 1 KG BRAMBOR

Postup přípravy

jE TO VYDATNÉ IRSKÉ JÍDLO. MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY NEBO KOSTIČKY, TOTÉŽ UČINÍME SE ZELENINOU A CIBULÍ. BRAMBORY NAKRÁJÍME NA KOSTKY. DO KASTROLU DÁME VRSTVU MASA, NA TO CIBULI A ZELENINU, PAK OPĚT MASO. OSOLÍME A OPEPŘÍME. ZALIJEME HORKOU VODOU A DUSÍME, AŽ JE MASO MĚKKÉ. POTOM PŘIDÁME BRAMBORY, PŘILEJEME VODY A DUSÍME, AŽ JE VŠE MĚKKÉ. NEZAHUŠŤUJEME, O TO SE POSTARÁ ZELENINA.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ajlili 8. 1. 2013, 15:36
Ja tam teda dam misto skopovyho asi veprovy, ale zni to fakt dobre.
Morrigú 8. 1. 2013, 16:27
@Ajlili Není problém Alenko, taky to skopové občas nahrazuji vepřovým :-).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie