Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Tvarohová buchta - Ňam, Ňam

0.0
Tvarohová buchta - Ňam, Ňam

Potřebné ingredience

4 měkké tvarohy, 4 vejce, 20dk másla, 30dk cukru, 1 prášek do pečiva, 6 vrchovatých lžic dětské krupice

Postup přípravy

vše smícháme v hladké těsto a nalijeme a dobře vymazaný a vysypaný plech. Pečeme na 200stupňů - elektrická trouba, dokud tvaroh nezrůžový. Pak vyndáme. Já ho miluju ještě lehce teplý a i když už je třeba druhý den studený, tak si ho dávám ohřát do mikrovlnky, tak na 5-10vteřin. Zkuste, fakt je to ňamka!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jrteg 10. 1. 2014, 18:51
dobrý den, můžete mi prosím písnout,jestli to dáváte na klasický plech, a nebo menší velikost? A máslo vyšlehat a dát vše ostatní? díky Jana
ELVIE1982 20. 6. 2008, 17:30
dobrý den Terezko tak jsem právě vytáhla z trouby vaši buchtu (jidlo) a musím říct že je opradu skvělááááá (clamp) samozřejmě jsem nodolala a ukrojila jsem si ji ještě horkou a je fakt bomba !!! manžel miluje tvaroh a za chvíli příjde z práce a určitě se bude olizovat a to jsem měla jen půlku pr. do peč. udělala jsem jí do menšího pekáčku a je i akorát vysoká (Y) takže děkuji za rychlý receptík a všem milovníkům tvarohu DOPORUČUJI!!! PS: možná by nebylo špatné tam příště dát i rozinky ty totiž mají moji kluci taky moc rádi (D) mějte se mooooc krááásně (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Tenerezka 24. 7. 2008, 15:23
@ELVIE1982 hmmm rozinky, to by fakt bylo moc dobré, určo brzo vyzkouším (Y) (Y), jinak jsem moc ráda že se povedla tak jak má a že je tedy lehká jak jsem si myslela ;-), hezké prázdniny a dík za tip (L) (L) (L)
plonkk 20. 4. 2008, 21:59
Dobrý večer...Tak jsem dnes Terez udělala vaši buchtu a musím říct, že mi z toho vyšla akorát mastná placka bez chuti :'( :'( :'( Nevím čím se to mohlo stát......neměla tam být ještě nějaká mouka nebo něco.....tolik másla se nemělo do čeho vsát????? :-@ *-) 6 lžic krupice na to nestačilo.....No nic nevadí...jen je mi líto těch čtyřech tvarohůůůů :^) :^) (N) (N) (N)
Tenerezka 20. 4. 2008, 22:19
@plonkk Soni, to mě strašně mrzí, my tenhle recept máme snad od mého narození to jest 26 let a vždycky to byla hroooozná dobrůdka, je pravda že ty lžíce byly vrchovata a ten koláč je opravdu nízká placka tak cca 1,5cm vyšší to uřčitě není ale rozhodně to není bez chuti, tak opravdu nevím kde se mohla stát chyba. Teď jsem kontrolovala jestli v receptu je všechno jak mám být a je......opravdu mě to strašně moc mrzí ale mouka tam vůbec být nemá a dala jste tam prášek do pečiva??? Opravdu je to můj nej nej koláč a nedávno ho dělala kamarádka a nemohla si ho vynachválit?? Jsem z toho fakt celkem špatná :-| :-| protože jsem si myslela že je to nejlehčí koláč na světě a hrozně skvělý, mě se nikdy nestalo že by se mi nepovedl :'( :'(. Ještě se vám jednou soňo omlouvám ale fakt nevím kde nastala chyba :'( :'(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie