(recept
si oblíbilo 113 návštěvníků)
Svěží jablečné řezy jako z cukrárny

Potřebné ingredience
Lehké a šťavnaté jablečné řezy Vyzkoušejte stojí za to a určitě si dejte stranou ať alespoň ochutnáte :) Piškot: 220g cukru 4 vejce 250g polo.mouky 2 malé lžičky jedlé sody 100ml oleje 100ml vlažné vody 1 vanilkový cukr špětka skořice Krém: 1šlehačka 2 kysané smetany vanilkový cukr a cukr podle chuti
Postup přípravy
Strouhaná jablka(množství záleží na velikosti plechu a kolik jich chcete na dezertu mít.
Čirá želatina na polití dle návodu,dejte o trochu vody víc aby nebyla úplně tuhá
Těsto:
Cukr a vejce vyšleháme do husté pěny,vodu smícháme s olejem,mouku smícháme s jedlou sodou a na střídačku přidáváme k vejcím,nakonec vmícháme cukr se špetkou skořice.Nalijeme na plech a pečeme na 180°C
Mezitím vyšleháme šlehačku,v další míse smícháme kysané smetany s cukrem.Smetanu se šlehačkou smícháme a dáme uležet do lednice.Připravíme si jablka a čekáme až piškot vychladne.
Hotový piškot potřeme krémem,navrstvíme strouhaná jablka a celé polijeme slabou vrstvou želatiny.
Vychladit a podávat s oblíbenou kávou.
Doufám,že bude chutnat i vám :)
Veronika Brigulová
Čirá želatina na polití dle návodu,dejte o trochu vody víc aby nebyla úplně tuhá
Těsto:
Cukr a vejce vyšleháme do husté pěny,vodu smícháme s olejem,mouku smícháme s jedlou sodou a na střídačku přidáváme k vejcím,nakonec vmícháme cukr se špetkou skořice.Nalijeme na plech a pečeme na 180°C
Mezitím vyšleháme šlehačku,v další míse smícháme kysané smetany s cukrem.Smetanu se šlehačkou smícháme a dáme uležet do lednice.Připravíme si jablka a čekáme až piškot vychladne.
Hotový piškot potřeme krémem,navrstvíme strouhaná jablka a celé polijeme slabou vrstvou želatiny.
Vychladit a podávat s oblíbenou kávou.
Doufám,že bude chutnat i vám :)
Veronika Brigulová
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
j1j1j1
(upraveno)
9. 1. 2015, 9:40
vyborne děkuji za recept jenom doporučuji
nahlásit

Ninouš
(upraveno)
30. 11. 2014, 21:15
Tak ty vyzkouším!

nahlásit

Babííí
(upraveno)
30. 11. 2014, 21:02
Řezy jako z cukrárny? Tak to tedy ani omylem!!! Jsou mnohem, mnohem, mnohem lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moc, moc, moc děkuji za super recept a řadím mezi naše nejoblíbenější, je to naprostá pohádka
















nahlásit
canon
(upraveno)
17. 10. 2014, 20:53
moc děkuji za super recept naprosto geniální

nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
16. 10. 2014, 19:15



nahlásit

Werďula
(upraveno)
16. 10. 2014, 16:54
moc dobré, doporučuji

nahlásit
Fortice
(upraveno)
16. 10. 2014, 9:26
Mohu se zeptat?Ty jablka nepusti stavu,
nahlásit
babetta
(upraveno)
29. 9. 2014, 12:09
nelze než doporučit dál

nahlásit
Vera N
(upraveno)
27. 5. 2014, 18:53



nahlásit

šubka
(upraveno)
27. 5. 2014, 16:10
To vypadá moc dobře

nahlásit

Paluna
(upraveno)
27. 5. 2014, 14:15
Určitě vyzkouším, jablíčka milujeme



nahlásit

mifa83
(upraveno)
16. 4. 2014, 13:20



nahlásit
monikus
(upraveno)
1. 3. 2014, 18:03
Také jsem zkoušela.
Jsou prostě úžasné. Určitě dávám mezi oblíbené.


nahlásit

bedla7
(upraveno)
9. 8. 2013, 10:35
Moc dobré
mám uloženo a budu dělat častěji






nahlásit
kvetamarkyta
(upraveno)
6. 8. 2013, 21:17
Veroniko, díky moc za recept
. Je to opravdu lahůdka
. Květa


nahlásit

Zrušený účet
(upraveno)
9. 8. 2013, 10:14
@kvetamarkyta
to jsem ráda


nahlásit
jusinka
(upraveno)
23. 7. 2013, 10:27
jdu na něj, ten z cukrárny miluju


nahlásit
zaneta80
(upraveno)
17. 6. 2013, 16:28
Hurá . Tyhle řezy v cukrárně miluju . Dělala jsem podle všeho receptu pro muže k svátku a snědl se celý plech a návštěvy od nás odcházely s receptem . Příště jen zkusím do šlehačky přidat ztuhovač , Díky za receptík

nahlásit

novackova
(upraveno)
22. 3. 2013, 19:01
ty jo ty prubnu

nahlásit

kattarrinka
(upraveno)
22. 3. 2013, 10:18
holky nevim si rady s tou šlehačkou? jaká by to měla být?
nahlásit

Zrušený účet
(upraveno)
22. 3. 2013, 18:37
@kattarrinka
Většinou je tam psáno smetana ke šlehání
nahlásit

Zrušený účet
(upraveno)
22. 3. 2013, 18:36
@kattarrinka
Šlehačka na šlehání více než 30%
nahlásit
jitem
(upraveno)
7. 3. 2013, 18:21
Já znám od nás z cukrárny..včera jsem upekla podle Vašeho receptu a mooooc dobré
Díky za recept


nahlásit