Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

domácí lučina, žervé

0.0
domácí lučina, žervé

Potřebné ingredience

3 velké bílé jogurty 1 šlehačka ke šlehání sůl na dochucení: pažitka, křen, šunka, koření,...

Postup přípravy

V míse smíchat jogurty se šlehačkou, trochu osolit. Připravit si hlubší cedník s plátnem. Do mísy dáme cedník , na něj rozložíme plátno a nalijeme jogurtovou směs. Necháme přes noc vyplakat. Občas vylít vyteklou vodu.
Druhý den dochutit nebo nechat jenom tak a přendat do zavírací misky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

srandista 9. 10. 2013, 15:38
(clamp) (clamp)dělala jsem včera a moc chutná... (Y)
Nanja 5. 3. 2013, 20:25
Vyteklá "voda" je syrovátka!!! V žádném případě nevylévejte, je zdravá, můžete ji vypít, nebo s její pomocí zadělat vynikající chléb!! (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie