Zobrazit přihlášovací formulář

Beruška

0.0
Beruška

Potřebné ingredience

světlý korpus, karamelový salkový krém, punčovina, smartflex, váha 3,3 kg

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KučerPavli 6. 10. 2014, 18:40
Dobrý den, prosím můžete mi prozradit tajemství, v čem jste pekla korpus, aby jste docílila kulatosti berušky?? Taky se na jednu chystám a ta vaše je ze všech, co jsem shlédla nejkrásnější. děkuji
mfajmanova 10. 10. 2014, 20:19
@KučerPavli Dobrý den, berušku jsem vymodelovala z punčoviny.
marcelau 28. 3. 2013, 19:54
je kouzelná (Y)
mfajmanova 28. 3. 2013, 22:22
@marcelau Díky, Marcelko (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie