(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Žravé řezy
Potřebné ingredience
korpus: 4 vejce, 8 lžic horké vody, 20 dkg moučkového cukru, 3 lžíce oleje a 20 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva Náplň: 1 šlehačku (250 ml) , 2 zakysané smetany a 1 vanilkový cukr , čerstvé nebo mražené ovoce dle chuti pudink: 1/2 l vody, 1 pudink. prášek a 1 vanilkový cukr
Postup přípravy
4 vejce, 8 lžic horké vody, 20 dkg moučkového cukru - vše rozšlehat trochu metličkou (stačí ruční), dále přidáme 3 lžíce oleje a 20 dkg polohrubé mouky s 1/2 práškem do pečiva dáme na vymazaný a vymoučený plech a upečeme v předehřáté troubě na cca 200 °C
Náplň:
1 šlehačku (250 ml) ušleháme do tuha, přidáme 2 zakysané smetany a 1 vanilkový cukr vše smícháme a dáme na vychladlý korpus, na to poklademe čerstvé ovoce dle chuti
pudink:
uvaříme pudink z 1/2 l vody a 1 pudink. prášku a 1 vanilkového cukru - ještě horký opatrně naléváme na ovoce - já to dělám větší lžící
Náplň:
1 šlehačku (250 ml) ušleháme do tuha, přidáme 2 zakysané smetany a 1 vanilkový cukr vše smícháme a dáme na vychladlý korpus, na to poklademe čerstvé ovoce dle chuti
pudink:
uvaříme pudink z 1/2 l vody a 1 pudink. prášku a 1 vanilkového cukru - ještě horký opatrně naléváme na ovoce - já to dělám větší lžící
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé