(recept
si oblíbilo 80 návštěvníků)
Rybízový koláč - jiný a zajímavý!!

Potřebné ingredience
20dkg másla35dkg hladké mouky150g cukru5žloutkůzpracovat jako linecké těstoNavrch:5 bílků 25dkg moučk. cukrurybíz
Postup přípravy
Těsto dát upéct do trouby na 200°C a rychle ušlehat 5 bílků a 25 dkg cukru moučky. Do sněhu vmíchat rybíz. Potřít nedopečené těsto sněhaem, ztlumit troubu na 150°C a péct 15-20 minut.
Dobrou chuť
Já rybízové bublaniny apod vůbec nemusím, tohle je jediná buchta ve které mi rybíz vůbec nevadí, naopak, je výborná!!
Dobrou chuť
Já rybízové bublaniny apod vůbec nemusím, tohle je jediná buchta ve které mi rybíz vůbec nevadí, naopak, je výborná!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
11. 8. 2020, 20:57

nahlásit

basetka
(upraveno)
9. 8. 2020, 7:48
Včera vyzkoušeno s bílým rybízem. Není to tak barevně hezké, ale chuťový výsledek dokonalý
Díky za recept, podobný dělávala moje babička


nahlásit

Nadys
(upraveno)
8. 5. 2016, 10:21

nahlásit

beata
(upraveno)
26. 4. 2016, 9:14
Jeee, to je recept od Haliny P., zrovna o víkendu dávali reprízu pořadu.
nahlásit
lenule11111
(upraveno)
25. 4. 2016, 21:46
Těsto se nemusí nechávat uležet v lednici jako linecké těsto?? Chci vyzkoušet s borůvkami..

nahlásit

Věrka a Anetka
(upraveno)
21. 5. 2016, 12:52
@lenule11111
Lenko, když stíhám, nechávám uletže, ale většinou ne

nahlásit
sympatie
(upraveno)
25. 4. 2016, 20:46
Určitě bude výborný, ale rybíz je pro mě strašně kyselý
nahlásit

Věrka a Anetka
(upraveno)
21. 5. 2016, 12:52
@sympatie
Na mě je rybíz taky hodně kyselý, ale moučkový cukr ve sněhu vše krásně vykompenzuje

nahlásit
jananovazak
(upraveno)
25. 4. 2016, 20:34
Úplně se mi zbíhají sliny. A co rebarbor myslíte, že by se hodil?



nahlásit

zuzouš
(upraveno)
8. 7. 2015, 19:34
Jo jo, přesně takový nám dělá maminka, taky jediná buchta, kde mi rybíz nevadí. Původně do receptu prý patřily jahody, ale to musí být příšerně sladké. Zrovinka dneska jsem si na ni pochutnávala - určitě doporučuji, je to mňamka.


nahlásit
PetraRol
(upraveno)
8. 7. 2015, 18:49



nahlásit

Ninouš
(upraveno)
8. 7. 2015, 15:22
Tak dnes jsem upekla koláč a je luxusní
Moc děkuji za recept,ráda zase upeču ke
Díky



nahlásit

itinka007
(upraveno)
2. 8. 2013, 15:28
zkoušeli jste to ze zmraženého rybízu?? mám rybíz jenom v mražáku
, nebo s ostružin??

nahlásit
idany
(upraveno)
25. 4. 2016, 21:39
@itinka007
dělám ze zmraženého rybízu a ještě zamíchávám 10dkg kokosu,dávám míň cukru,je to výborný

nahlásit

li.za.rd
(upraveno)
3. 8. 2013, 10:39
@itinka007
Někdo tu psal, že dělá i ze zmraženého a ostružiny tu taky padly...
nahlásit

li.za.rd
(upraveno)
2. 8. 2013, 14:50
Výborný koláč
Jen se mi trochu rozpadl...
Krájela jsem vlažné, to asi bude tím...


nahlásit

jjanael
(upraveno)
5. 10. 2012, 14:18
Dnes jsem upekla a nic lepšího jsem teda už dlouho v puse neměla, je neskutečně výborný!!! Moc díky za recept!!
nahlásit

babies
(upraveno)
22. 7. 2009, 16:15
Dobrý den,moooooc chválím tento koláč,dnes jsem ho zkusila a je naprosto výbornýýýýýý
určitě ho budu péct častěji
díky za super receptík,mějte se hezky
Nikča







nahlásit
Nikis.
(upraveno)
27. 9. 2008, 16:55
Naprosto super buchta
Hledala jsem nějaký recept, kde bych zužitkovala loňský rybíz
, moc ho totiž nemusíme a narazila jsem na tento recept a musím říct, že je prostě skvělý
Dělala jsem to na velký plech, podle receptu (přidala jsem jen asi 1/3 PDP) a těsta je tak akorát, díky PDP to trošku vyskočilo, manžel to chválí moc, i děti, takže opravdu doporučuji upéct ostatním
















nahlásit

Věrka a Anetka
(upraveno)
9. 8. 2008, 11:43
Všem děkuju za pozitivní komentáře, mám radost, že Vám tato dobrota taky chutná
V

nahlásit

adriM
(upraveno)
8. 8. 2008, 22:23
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat všechen ten rybíz se vmíchá do sněhu? Kolik tedy toho rybízu má být přibližně? Děkuji

nahlásit

Věrka a Anetka
(upraveno)
9. 8. 2008, 11:42
@adriM
Andrejko ano, všechen rybíz se vmíchá do sněhu a musím se přiznat že fakt nevím kolik, dávám ho od oka, to poznáte aby rybízu nebylo moc ani málo - menší miska je tak akorát(to jsem vám dala přesnou míru co??) Nebojte se určitě se povede Dobrou chuť V
nahlásit
marfanov
(upraveno)
5. 8. 2008, 12:26
právě se s ním láduju a musím říct, že jsem nečekala, že bude až tak moc dobrý! díky za recept




nahlásit

Janci
(upraveno)
27. 7. 2008, 12:58
Recept je výborný, všem doporučuji!
A Věrce
děkuji za vložení.







nahlásit

Jarra75
(upraveno)
13. 7. 2008, 18:14
Výborný moc dobrý, super receptík dnes jsem upekla,díky za recept už je uložen v oblíbených dáky



nahlásit