SLAVNOSTNÍ KOKOSÁKY

Potřebné ingredience
Potřebujeme na korpus : 7 bílků 300 g cukr moučka 6 lžic hrubé mouky 200g kokosu Krém: 2 dlc mléka 2 dcl uvařeného kafe 1,5 van pudingu 3 žloutky (nemusí být) 200g cukru moučky 200g másla Čokoláda: 160 g másla 160 g cukru moučky 2 lžice kakaa 2 lžice mléka 2 lžičky solamylu nebo zbytku van pudingu (prášku)
Postup přípravy
na vymazaný moukou vysypaný plech ( nebo pečící
papír), dáme do hodně vyhřáté trouby!!!!!
neotvíráme dokaď není korpus do zlatova
Krém:
uvaříme jako puding: do části mléka dáme 3 žloutky,
vystydlé přeceděné kafe a pudin.prášek , zbytek mléka
a cukr zahřejeme, směs se žloutky vmícháme a vaříme,
po vychladnutí zašleháme 200g másla
Čokoláda:
vše „svaříme „ nad parou, do vlahého dáme solamyl
a opatrně nalejeme na hodně vychlazený ( ztuhlý) krém
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé