(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Španělský ptáček

Potřebné ingredience
4 plátky hovězího masíčka, obyč i krémžská hořčice, párek, špek, vajíčko, okurka, cibule, papriková vegeta, masox, soj. omáčka, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění
Postup přípravy
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, namáznem obyč. hořčicí, dáme kousek párku, špeku, okurky a vajíčka ( nebo dle vaší chuti ) a zabalíme, spíchneme párátkem nebo svážeme nití. Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku do zlatova, pak zprudka opečeme závitky, zalijeme vodou. Přidáme masox, soj. omáčku, vegetu, pepř, lžíci obyč a lžíci krémžské hořčice a vaříme do měkoučka. Pak už jen zahustíme pol. moukou necháme povařit a můžeme přelít přes sítko.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé