Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 26 návštěvníků)

Francouzské brambory úplně jinak

0.0
Francouzské brambory úplně jinak

Potřebné ingredience

Brambory, kuřecí maso, žampióny v plechovce, smetana na šlehání, sýr / eidam, parmazán/podle chuti,
vejce a máslo na vymazání, sůl, pepř a oregáno

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na kostičky nebo plátky, kuřecí maso také, pekáček vymastíme máslem a smícháme v něm brambory, maso a žampiony, poklademe plátky másla a necháme v troubě péct přikryté při 175 stupních.
Než se brambory upečou, tak si nastrouháme sýr, smícháme ho se smetanou a vejcem + sůl a koření
Když je maso a brambory hotové zalejeme to připravenou směsí a necháme zapéct dozlatova......
Opravdu mňamózní :-)

Takhle to vypadá na talíři

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kara 14. 3. 2008, 13:18
Jani, vyzkoušela jsem Váš receptík a je opravdu výborný.Všem doporučuji (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (flower)
Bízova 14. 3. 2008, 20:07
@Kara Míšo, díky (L) jsem ráda, že vám chutná (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie