Zobrazit přihlášovací formulář

Svatební

0.0
Svatební

Potřebné ingredience

Tmavý korpus, višňový gel, šlehačkovo - pudinkový, tvarohový krém, jahody, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán, váha 10,5 kg

Postup přípravy

Škoda, že foťák vezme tu barvu úplně jinak. Ve skutečnosti je kombinace krémová a světlá fialková nádherná :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

babbina 5. 5. 2013, 23:14
krásný (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Alinka2 6. 5. 2013, 11:19
@babbina Soni děkuji (F)
daskas1 5. 5. 2013, 20:50
moc pěkný (^) (^) (svatba) (svatba) (svatba) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Alinka2 5. 5. 2013, 21:09
@daskas1 Dášo děkuji (F)
HHaannuullee 4. 5. 2013, 16:11
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)nádherný dort
Alinka2 4. 5. 2013, 19:53
@HHaannuullee Haničko díky (F)
KRUPAVE SRDICKO 4. 5. 2013, 13:05
Alicko moc pekny dortik (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Alinka2 4. 5. 2013, 14:11
@KRUPAVE SRDICKO Janičko moc děkuji (F)
Sendy82 4. 5. 2013, 12:52
(Y) (Y) (Y) je velmi něžný ... máte ho nějak vyztužený nebo tu váhu celou zvládne ustát?? a ty perličky nahoře jste sehnala kde? prozdradíte mi??? :-)
Alinka2 4. 5. 2013, 14:10
@Sendy82 Moc děkuji, je vyztužený, raději jsem nenechala nic náhodě, protože ještě cestoval a uvnitř je lehký šlehačkový krém, tak aby držel :-) . Perličky se dají koupit třeba tady : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=62611942&tab=3 (L)
Sendy82 4. 5. 2013, 20:52
@Alinka2 moc děkuju ... ja se pořád těch vyztuh bojím ... příjde mi to takové , prostě zakrojí se klínek a je tam kus umělé hmoty.pořád se to ve mě bije ....
Alinka2 5. 5. 2013, 13:41
@Sendy82 Dělala jsem kamarádce svatební třípatrák nevyztužený. Spodní patro byl medovník aby to bylo pevné. Dort cestoval 150km. Vydržel, ale přeci jen byl takový kulatější po převozu. Všichni z něj byli nadšení, já tak spokojená nebyla. Už to nikdy neudělám. Raději při rozkrojení vyndat umělý hřeb, než mít na fotkách dort který nedržel tvar. Hlavně se musí počítat s tím, že dort stojí nějaké 2 - 3 hodiny na stole a někdy i dýl :-)
liba1963 4. 5. 2013, 22:23
@Sendy82 Právě naopak,výztuhy jsou super.Tak se dají patra krásně seskládat a dát do lednice.Když dortíky leží na sobě jen tak,přílepí se k sobě a potah je potrhaný. (hello) (hello)
Alinka2 5. 5. 2013, 13:43
@liba1963 Přesně tak a krájení takového dortu je podle mě také lepší. Potahovka, třeba Smartflex je dost tuhá a špatně se krájí. Když je dort zpevněný, jde to mnohem líp :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie