Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuřecí čínská směs

0.0
Kuřecí čínská směs

Potřebné ingredience

Kuřecí prsíčka ,kuřecí játra,porek,čín. zelí,sterilovaná kukuřice,červená paprika-nejlepší kapie,mrkev,steril. hrášek,olej,mletá paprika sladká,kari,bylinky sůl a pepř,vegeta-podravka,magi,
Množství si každá maminka přispůsobí pro svou rodinu ale mělo by být vše ve stejné míře.Příkladně jedna mrkev jedna paprika,dvě mrkve dvě papriky,nebo půl kila kuř. prsou půl kila kuř.jater.

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky dáme do mysky přilijeme trochu oleje,osolíme opepříme,přidáme trošku vegety,ml. papriku a bylinky podle vaší chuti(já používám bylinkovou sůl dá se koupit).Zakápneme magi a posypeme trochou kari,promícháme a dáme do lednice tak přes noc odležet.Druhý den si nakrájíme všechnu zeleninu na slabé nudličky-hlavně kapii dělá se nejdéle.Játýrka překrájíme na půl.Mrkev na struhadle na nudličky.Rozpálíme velkou pánev nebo nízký kastrol smažíme spolu s játry kuř. nudličky.Pokud by scházelo přidáme kapku oleje.Až se maso a játra pěkne osmahnou přidáme zeleninu všechnu krom hrášku.Ten tam přidáme až tak pět minut před koncem vaření je dost měký(nevím jak který ale já používám bonduel).Dusíme a mícháme až vše pustí šťávu a dolijeme třroškou vody.Podle chuti dosolíme a přidáme magi.Voda se nám nesmí všechna vypařit musí zustat trochu v kastrolu.Přidáme před koncem do ní pár zrnek světlé hotové jíšky a ještě dvě minutky mícháme.
Je to opravdu moc dobré u nás doma to dělám aspon tři krát do měsíce.My papkáme s rýží ale určitě by dalo i s hranolky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie