NAROZENINOVÝ MEDOVNÍK

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Upečený medovník jaký kdo má v oblibě. Promazané pláty krémem karamelovým ze Salka vyšlehaného s 200 g másla a karamelovým pudinkem z 500 ml mléka a 2 pudinků - neslazených + krémem z krupičné kaše ( 250 ml mléka + 4 PL dětské krupičky). Nechat vychladnout a potom vyšlehat se 100 g másla, zakysanou smetanou a moučkovým cukrem dle své chuti. Nakonec přidáno trochu rumu. Medové pláty jsem potírala uvařenou a vychlazenou kávou Nescafé smíchanou s rumem. Celý medovník obsypán mletými vlašskými ořechy smíchanými s nastrouhanými odkrojky medovníku, nechán odležet do druhého dne a potom polítý čokoládou a dozdoben mléčnou hmotou + doplňky.
Čistá váha: 2,60 kg
Čistá váha: 2,60 kg

Pohled z boku

Ještě jednou z jiné strany

Příprava na dort. Mobil z čokolády Margot, potažený mléčným marcipánem a domalován gelovkama

Autíčko z oplatků Delissa, rovněž potaženo mléčným marcipánem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé