Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA

0.0
ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA

Potřebné ingredience

150 g žampionů (1 větší plechovka), 1/2 cibule, 1kostka hovězího bujónu, 250ml smetany na vaření, 3 lžíce másla, 3 lžíce hl.mouky, 2 trojúhelníčky smetanového taveného sýra, 0,75 ml vody, Podravka na dochucení

Postup přípravy

Na drobno nakrájenou cibuli a žampiony vložíme do hrnce a společně osmažíme na másle, až se voda odpaří. Hovězí bujón rozpustíme v horké vodě a přilijeme k žampiónům. Necháme projít varem. Přidáme smetanu a tavený sýr a opět necháme povařit. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku a přimícháme ji do vroucí žampiónové polévky a asi 2 minuty povaříme. Dochutíme Podravkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

verusskkaa 2. 7. 2013, 9:29
Výborná polévka minulý týden jsem vařila všem moc chutnala super změna zase uvářím. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie