(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Jahodové suflé
Potřebné ingredience
10 g želatiny, 100 ml vody na želatinu, 200 g jahod, 150 g krupicového cukru, 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého sýra
Postup přípravy
Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě. Jahody nakrájíme, vložíme do kastrůlku, osladíme a rozvaříme.
Kastrůlek odstavíme a přilijeme do něj želatinu a necháme ji rozpustit.
Smetanu vyšleháme dotuha a zlehka ji promícháme se sýrem a s jahodami.
Plníme do pohárků a necháme ztuhnout v lednici.
Kastrůlek odstavíme a přilijeme do něj želatinu a necháme ji rozpustit.
Smetanu vyšleháme dotuha a zlehka ji promícháme se sýrem a s jahodami.
Plníme do pohárků a necháme ztuhnout v lednici.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé