JAHODOVÝ SEN
Potřebné ingredience
.........I KDYŽ NA TUTO MŇAMKU JSOU POTŘEBA JAHODY...DÁ SE POUŽÍT JAKÉKOLIV OVOCE.
A TENTO PIŠKŮTEK LZE POUŽÍT I NA KLASICKÝ DORT, PROTOŽE SE NIKDY NEZDRCNE!!!....................
PIŠKOT.........
5 VAJEC - ...........Z BÍLKŮ SNÍH, NAKONEC LEHCE VMÍCHAT..........
250g. CUKRU...........
250g.POLOHRUBÉ MOUKY...........
1 SKLENKU OLEJE--cca 2 dcl.......
1SKLENKU VODY......
PRÁŠEK DO PEČIVA.........
VANILKOVÝ CUKR...........
ŠPETKA SOLI.............
NA KRÉM POUŽÍVÁM 3-4KELÍMKY ZAKYSANÉ SMETANY PO 250G..ČÍM TUČNĚJŠÍ TÍM LEPŠÍ ( DNESKA JSEM MĚLA JEN DVĚ A PŘIDALA TVAROH TAK UVIDÍM) .............
.
ŽELATINU--2SÁČKY............
JAHODY----HODNĚ!!!!...........
Postup přípravy
Když je piškot vychladlý natřeme zakysanou smetanu ochucenou podle vaší chuti vanilkovým a obyč.cukrem. Poklademe na husto ovoce a zalijeme želatinou-
Necháme pěkně odležet nejlépe do druhého dne...
TAK AŤ CHUTNÁ....MY JÍ MÁME VŽDYCKY JEN TAK NA CHUŤ...NIKDY NEZBYDE DO DRUHÉHO DNE.....
.....HOTOVÝ PIŠKŮTEK.....NECHÁME PĚKNĚ VYCHLADNOUT.........
...POTŘENÉ OSLAZENOU ZAKYSANOU SMETANOU
..PĚKNĚ NA HUSTO OVOCE......SAMOTNÉ JAHODY JSOU NEJLEPŠÍ A HLAVNĚ ČERSTVÉ, JÁ UŽ POUŽILA ZAMRAŽENÉ, ALE TAKÉ TO UJDE......
.A NA KONEC ŽELATINA......BOHUŽEL JIŽ FOTEČKU NA ŘEZU BUCHTY NEPŘIKLÁDÁM, NEŽ JSEM STIHLA VYFOTIT NEZBYLA...PŘIJELA NÁM NEČEKANÁ NÁVŠTĚVA A JÁ JE POHOSTILA........
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé