(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Paštika z kachních jater

Potřebné ingredience
100 g Másla 2 střední cibul 500 g kachních jater 150 ml červeného vína 1 hrst rozmarýnu 1 hrst tymiánu 2 stroučky česneku sůl a pepř dle chuti
Postup přípravy
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli , kterou orestujeme a přidáme rozmačkaný česnek. Vložíme játra, které lehce orestujeme a zalijeme vínem, které necháme téměř vypařit. Hotová játra přendáme do nádoby, přidáme rozmarýn, tymián, sůl, pepř a vše rozmixujeme. Hotovou paštiku přendáme do misky a necháme přes noc ztuhnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé