vynikající a jednoduchá paštika z kuřecích jater

Potřebné ingredience
Dělám jí už dlouho jak jen tak na doma ,ale i na oslavy a má vždy úspěch v lednici vydrží v pohodě 5 dní a je opravdu mooc dobrá , jednoduchá a rychlá příprava. 1000 g kuřecích jater, 1 šlehačka / 200 ml /, 1 máslo, 1 střední cibule, asi 3 stroužky česneku, čerstvý tymián,(může být i sušený),pro změnu můžete přidat mandle či brusinky sůl, pepř, případně paštikové koření, olivový olej toto je ideální množství do silikonové formy na biskup. chlebíček nebo do srnčího hřbetu doporučuji buďto potřít trochou oleje nebo vystlat folií můžeta i angl.slaninou do dortu viz foto příde dvojitá dávka .
Postup přípravy
Pokud budete dělat také dort tak po ztuhnutí vydlabejte lžičkou otvory dle vaší fantazie do těch dejte brusinky a zalijte želatinou pokud budete chtít aby vypadal opravdu luxusně tak kolem potřete také želatinou a obalte plátečky mandliček
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu









