Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

dietní tvarohové nočky jako příloha

0.0
dietní tvarohové nočky jako příloha

Potřebné ingredience

Včera jsem vyzkoušela k omáčce (pro sebe si ji zahušťuji kukuřič.škrobem),už mě nechutnalo jíst je bez přílohy a není to vůbec špatné neni to knedlík :o),ale je to dobré dnes si je dám se špenátem. Asi 3 lzice otrub, bud ovesných nebo kombinace s psenicnymi, 1 vejce, 1 lzice kukuricneho skrobu polovina nizkotucneho tvarohu, sul můžete i na sladko místo soli umělé sladidlo a skořici po uvaření pokapat rozpuštěnou florou.

Postup přípravy

Do mixeru dame otruby a nechame parkrat protocit na sucho, abychom ziskali neco podobného mouce, pridame skrob, sul a vejce, znovu nechame parkrat protocit a na zaver primichame tvaroh a spetku soli.
Nechala jsem chvilku odstát pak protlačila přes síto na halušky do osolené vroucí vody povařila cca 3 min,múžete dělat i nočky za pomoci lžičky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dancza 15. 10. 2015, 23:10
Pár jednoduchých tipů: http://www.alternativnimagazin.cz/category/dieta/ Dancza
laskonka333 20. 6. 2015, 13:08
(dance) (dance)
babetta 20. 6. 2015, 7:30
recept z Dukanovy diety. Sice jsem po ní zhubla asi 15kg, ale taky jsem měla na hraně řídnutí kostí. Nechala jsem si udělat vyšetření a tam to zjistili. Nesmí se právě otruby a musí se snížit sojové bílkoviny. Tenkrát jsem ji držela asi 3 měsíce. Takže dva roky na Dukana ráda vzpomínám, váhu si hlídám. Občas 2-3 kg lítají. Další vyšetření v pořádku. Tyto noky jsem si dělala taky, ale bez škrobu. A recept je výborný.
jitkaad 18. 5. 2014, 10:27
Super ,ukládám, díky |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie