Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

0.0
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Potřebné ingredience

Suroviny: 400 g vepřové kotlety bez kosti 500 g bramborových noků 1 cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce hrubozrnné hořčice lístky ze dvou snítek tymiánu 1 smetana ke šlehání 100 g goudy 50 g parmezánu sůl mletý čerstvý pepř slunečnicový olej

Postup přípravy

V pánvi opečeme proužky cibule, plátky česneku a kousky masa dozlatova. Mírně osolíme a opepříme.
Opečenou směs přendáme do zapékací nádoby.
Noky uvaříme podle návodu na obalu a přidáme k masu.
Hořčici promícháme s lístky tymiánu a se smetanou. Směs osolíme, opepříme a přelijeme do zapékací nádoby.
Promícháme a vše posypeme nastrouhanými sýry.
Zapékáme v troubě při 180 stupních, až se sýry roztaví a omáčka začne bublat. DĚKUJI ADREJE

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marky18 7. 8. 2013, 23:17
prima tip (Y) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie