(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Potřebné ingredience
Suroviny: 400 g vepřové kotlety bez kosti 500 g bramborových noků 1 cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce hrubozrnné hořčice lístky ze dvou snítek tymiánu 1 smetana ke šlehání 100 g goudy 50 g parmezánu sůl mletý čerstvý pepř slunečnicový olej
Postup přípravy
V pánvi opečeme proužky cibule, plátky česneku a kousky masa dozlatova. Mírně osolíme a opepříme.
Opečenou směs přendáme do zapékací nádoby.
Noky uvaříme podle návodu na obalu a přidáme k masu.
Hořčici promícháme s lístky tymiánu a se smetanou. Směs osolíme, opepříme a přelijeme do zapékací nádoby.
Promícháme a vše posypeme nastrouhanými sýry.
Zapékáme v troubě při 180 stupních, až se sýry roztaví a omáčka začne bublat. DĚKUJI ADREJE
Opečenou směs přendáme do zapékací nádoby.
Noky uvaříme podle návodu na obalu a přidáme k masu.
Hořčici promícháme s lístky tymiánu a se smetanou. Směs osolíme, opepříme a přelijeme do zapékací nádoby.
Promícháme a vše posypeme nastrouhanými sýry.
Zapékáme v troubě při 180 stupních, až se sýry roztaví a omáčka začne bublat. DĚKUJI ADREJE
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
7. 8. 2013, 23:17
prima tip