Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře Čachochbilli - VÝBORNÉ

0.0
Kuře Čachochbilli - VÝBORNÉ

Potřebné ingredience

jedno celé kuře, 4 ks větší cibule, sůl, pepř, kečup, máslo, čili papričku

Postup přípravy

kuře rozdělíme na šest dílů-osolíme-opepříme a necháme chvíli odležet. Do kastrolu dáme máslo a nakrájenou cibuli na kolečka a zpěníme do zlatova. Když jen cibule hotová , přidáme rozporcované kuře , čili papričku a zatížíme pokličkou , která musí být menší než kastrol. Vtip je právě v tom , že se kuře musí dusit do měkka ve vlastní šťávě bez přidání vody. Za občasného míchání dusíme do měkka. Potom kuře vyndáme , přidáme kečup , trochu vody a případně dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem – hranolkami -chlebem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie