Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

Těstoviny s květákem a gorgonzolou

0.0
Těstoviny s květákem a gorgonzolou

Potřebné ingredience

250g těstovin, 1/2 květáku, 150 - 200g gorgonzoly, 100ml plnotučného mléka, 2 vejce, sůl, pepř, olivový olej

Postup přípravy

Růžičky květáku vaříme asi 5 min. v páře, necháme vychladnout. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Zapékací misku vymažeme olejem, dáme 1/2 těstovin, na to květák a navrch rozdrobíme gorgonzolu, opepříme a pokryjeme zbylými těstovinami. Zalijeme osoleným mlékem s rozšlehanými vejci. Pečeme na 200°C asi 30min.

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie