Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Jahodové řezy se šlehačkou a čokoládou

0.0
Jahodové řezy se šlehačkou a čokoládou

Potřebné ingredience

Korpus: 6 vajec, 120 g cukru moučka, 130 g polohrubé mouky, 2 PL oleje Krém: 400 g mixovaných jahod, 120 g cukru moučka, 250 g tvarohu ve vaničce (20%), 400 g zakysané smetany, 6 želatinových plátků Dále: 1 Rama cremefine ke šlehání, čokoláda

Postup přípravy

Korpus:
Celá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, vmícháme olej a mouku. Těsto natřeme na vymazaný a vysypaný plech 30 x 40 cm (ne pečící papír kvůli pozdější náplni) a upečeme na 180°C asi 12 minut.

Krém:
Tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a jahody smícháme a krátce prošleháme. Připravíme želatinu dle návodu na sáčku a vlijeme do krému. Krém nalijeme na vychladlý piškot a necháme v ledničce 3 - 4 hodiny ztuhnout. Vyšleháme Ramu cremefine, ozdobíme moučník šlehačkou a necháme jej proležet do druhého dne. Pokrájíme a posypeme čokoládou. (Hoblinky uděláme škrabkou na brambory.)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kellystova 9. 12. 2013, 6:35
Proč kopírujete cizí recepty i s fotkami z MMB (N), chlubit se cizím peřím, to se vážně nedělá :-@
jenny 8. 12. 2013, 22:47
..jako obšlehnout to od někoho přímo z MMB i s fotkou.... to je umění ,-) ,-) ,-) ,-)
karca90 8. 12. 2013, 22:50
@jenny Paní je sběratelka komentářů a tleskánků :-D
spero 8. 12. 2013, 18:37
Lovečanda 8. 12. 2013, 20:55
@spero A koukala jsem Vám do receptů, a 90% ne li víc je zkopírováno z různých stránek o vaření. Takže si ty komentáře, prosím, nechte příště pro sebe... Nebo snad chcete tvrdit, že se většina Vašich receptů prezentuje na těch jistých stránkách a v ČR i SR?? (smich) (smich) (smich)
spero 9. 12. 2013, 7:39
@Lovečanda Vážená paní, podívejte se laskavě na datumy zveřejněných receptů a pak Vám bude jasné, že jsem nezkopírovala ani jediný recept a všecko je to zkopírováno ode mě. Do Napečeno zkopírovali asi 10 mých receptů, viděla jsem to, ale tolerovala, protože tam píší, že jsou recepty zkopírované z internetu a že pokud to nějakému autorovi vadí, tak to s těžkým srdcem smažou. Máte smůlu. Já si za svými recepty stojím a pokud je někdo kopíruje jinam, tak to neřeším. Pokud je ale s drzostí sobě vlastní zkopíruje sem na MMB, tak mě to dovede pěkně nadzvednout.
TOPOLINO&CA 9. 12. 2013, 9:05
@spero Ivanko, už jen způsob Vašeho focení mluví sám za sebe, že to jsou Vaše fotky. Stejný styl, hezky upravené.... právě projíždím nové recepty a našla jsem tento a hned mě to trklo do oka, protože jsem ho sama podle Vás pekla a vložila jsem si ho také do svého alba... jen né takhle sprostě, ale nafotila jsem si ho sama.... Myslím, že si každý soudný člověk udělá obrázek sám....
NikaV 9. 12. 2013, 7:08
@Lovečanda Že byste na to konečně kápla? Vy jste fakt marná, marná, marná.....
Lovečanda 8. 12. 2013, 20:45
@spero Koukám, že si ráda přivlastňujete recepty (zip) tento je taky z napečeno.cz

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie