(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Nahý dort
Potřebné ingredience
Pro mého manžela k narozeninám na přání :) . Čokoládový korpus,šlehačka,Ganache z hořké čokolády s višňovým podkladem.
Postup přípravy
https://www.facebook.com/dorty.rosmar
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
velinovaradka
(upraveno)
19. 12. 2013, 12:46
tak s tímto bych u manžela neuspěla,jak vidí kakao ale jinak kdybych mu ho upekla celý světlý v tomto provedení tak to asi určitě vypadá skvěle
RosMar
(upraveno)
19. 12. 2013, 15:53
@velinovaradka
Moc děkuji .Můj manžel, zas čokoládu moc rád
babbina
(upraveno)
18. 12. 2013, 22:21
RosMar
(upraveno)
19. 12. 2013, 9:33
@babbina
Ivuliberuli
(upraveno)
18. 12. 2013, 20:31
Tak ten bych si s chutí dala také Vypadá nádherně
RosMar
(upraveno)
18. 12. 2013, 21:18
@Ivuliberuli
Moc děkuji
sieta
(upraveno)
18. 12. 2013, 13:35
Vypadá krásně
RosMar
(upraveno)
18. 12. 2013, 20:02
@sieta
Moc děkuji
Česťa kuba
(upraveno)
18. 12. 2013, 13:12
Já jsem pod tím názvem čekala nějaká prsa, nebo úd vypadá nádherně, mňaaaaaaaaam! Takové jsou nejlepšííííí
RosMar
(upraveno)
18. 12. 2013, 20:02
@Česťa kuba
Aničko,moc děkuji . Byl výborný .Hambatý dorty odmítám
adametz
(upraveno)
18. 12. 2013, 9:41
RosMar
(upraveno)
18. 12. 2013, 11:48
@adametz
kareta
(upraveno)
17. 12. 2013, 22:59
Mňam, ten chci
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 23:39
@kareta
Krtečková
(upraveno)
17. 12. 2013, 21:15
Mňam mňam mňam mňam mňam
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 22:16
@Krtečková
Alexa61
(upraveno)
17. 12. 2013, 20:59
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 22:17
@Alexa61
jeremy
(upraveno)
17. 12. 2013, 18:19
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 22:17
@jeremy
marcelau
(upraveno)
17. 12. 2013, 15:58
úúúúžasné
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 17:39
@marcelau
Moc děkuji
kopretin.a
(upraveno)
17. 12. 2013, 15:20
ŇAAAM
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 17:39
@kopretin.a
simda
(upraveno)
17. 12. 2013, 15:20
WOW!!! Ten vypadá nádherně! A ta ganache - to je asi těžká pařížská šlehačka???
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 23:41
@simda
Zuzko,moc děkuji . Ganache je smetana a hodně procentní čokoláda. ( 500ml smetany nechat malinko probublat, odstavit z ohně a přidat 450g nalámané čokolády. Občas míchat, pak je z toho výborná poleva) . Část jsem si nechala vychladit,pak ve vodní lázni povolila, vyšlehala a promazala dort. Zbytkem nevyšlehaným jsem dort polila.
gabikaKa
(upraveno)
17. 12. 2013, 15:16
Jednoduchý, krásny... jednoducho krásny. Láka ma zotrieť prstom ten krém z bokov.
RosMar
(upraveno)
17. 12. 2013, 17:29
@gabikaKa
Gabi,moc děkuji