Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Staročeské škvarkové pracny - ihned měkoučké

0.0
Staročeské škvarkové pracny - ihned měkoučké

Potřebné ingredience

2 žloutky, 1 vrchovatá lžička pomletého koření : nové koření,skořice,hřebíek - já dám od každého lžičku a umelu v mlýnku na kávu, 120 g cukr krupice, 250 g hladké mouky, 250 g jemně mletých škvarků, cukr moučku na obalení. Propracujeme a plníme do pracnových formiček, nebo děláme malé bochánky rovnou na pečící papír. Já osobně peču na 220 cca 5 minut - chce to vyzkoušet podle trouby, lepší jsou,když jsou upečené víc.

Postup přípravy

Propracujeme a plníme do pracnových formiček, nebo děláme malé bochánky rovnou na pečící papír, v obou případech hodně "uňahňáme"

Já osobně peču na 220 cca 5 minut - chce to vyzkoušet podle trouby, lepší jsou,když jsou upečené víc. Po vychladnutí obalíme v cukru.

Lepší je vyklepnout když schladnou, jinak se hodně drobí. Také se drobí, když jsou málo upečené.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie