Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Vepřová kýta po uhersku-děkuji Bohule

0.0
Vepřová kýta po uhersku-děkuji Bohule

Potřebné ingredience

Suroviny: 4 plátky vepřové kýty 100g anglické slaniny 1 cibule 2 mrkve 1 petržel kousek celeru červená paprika 3 kuličky nového koření 3 rajčata 2 menší brambory sádlo 1KL cukru snítka rozmarýnu lžíce hladké mouky masový vývar (bujon)

Postup přípravy

Postup
Maso omyjeme, odblaníme a osušíme. Plátky masa osolíme, opepříme a obalíme v červené paprice . Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, opečeme na sádle, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Krátce opečeme a vložíme maso. Přidáme oloupaná rajčata, na tenké plátky nakrájené brambory, nové koření a cukr. Podlijeme vývarem přidáme snítku rozmarýnu a pod poklicí pečeme v troubě doměkka. Během pečení maso poléváme a podléváme, tak abychom měli dostatek šťávy. Nakonec šťávu zahustíme moukou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

PavlinaHruba 25. 3. 2014, 14:40
Včera jsem vařila a super, jen ta rýže k tomu moc nešla, lepší brambory když jsou v té omáčce. A bujon jsem nedávala ani vývar jen vodu ta chuť zeleniny stačí. Pochutnala jsem si děkuji za receptík Pavlína (jidlo)
laskonka333 1. 2. 2014, 12:14
(Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie