Rizoto s žampiony a hráškem
Potřebné ingredience
hrníček rýže 200 g žampionů 100 g mraženého hrášku 1 menší cibule olivový olej sůl koření (drcený kmín, gyros...) kyselé okurky
Postup přípravy
Dáme vařit rýži tak, jak komu chutná. Já nejprve usmažím cibulku na oleji, pak přidám rýži, vodu, sůl a nechám 15 min vařit.
Zatím si nakrájíme žampiony na drobné kousky a podusíme je. Osolíme, přidáme koření, mražený hrášek a necháme ještě 5 min prohřát.
Žampionovou směs smícháme s uvařenou rýží a podáváme kyselou okurkou.
Zatím si nakrájíme žampiony na drobné kousky a podusíme je. Osolíme, přidáme koření, mražený hrášek a necháme ještě 5 min prohřát.
Žampionovou směs smícháme s uvařenou rýží a podáváme kyselou okurkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé