Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Twister

0.0
Twister

Potřebné ingredience

na 5 ks-1 balení arabského chleba/placky/,půl hlávky ledového salátu,2-3 rajčata,majolka,kečup,3 plátky kuřecích prsíček,3 vejce,hladká mouka,alobal,sůl.

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka nakrájíme na větší kostky a obalíme v těstíčku-mouku smícháme s vejci,mělo by to být pěkně husté aby se přichytilo a nestékalo z prsíček,do těstíčka zamícháme 2 lžíce kečupu a osolíme,obalené házíme do fritáku a smažíme.Mezitím si připravíme placky,nahřívám na pařáčku do měka,v mikrovlnce nedoporučuji protože pak rychle tvrdnou.Na nahřátou placku dáme dresing připravený z majolky a kečupu,rozetřem a kladem,na kousky pokrájený ledový salát,rajče a tak 3 kousky masa,dáváme všeho trošku abychom to zabalily.Placku si zavinem a pořádně zamotáme do alobalu,než začnete placku pokládat směsí dejte si ji na alobal aby jste ji potom rovnou zabalily.Je to výborné,máme to moooc rádi:-)Přeji dobrou chut.

Osmažená prsíčka..

asi takové množství dávám na placku...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Luníček 14. 3. 2008, 8:38
můj manžel toto miluje-tedy v KFC tak to zkusím také doma.Děkuji za inspiraci. Lucie (L) (clamp)
fujavicka 13. 3. 2008, 14:07
Vynikající, taky děláme, jen dávám raději do tortilek, ty tak rychle neztvrdnou, mohou se ohřát v mikrovlnce. U nás toto vede. (Y) (Y) (Y)
fena1 13. 3. 2008, 14:03
musím určitě vyzkoušet,vypadá to moooc dobře (hotdog) (hotdog) (hotdog) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie