Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Kuřecí Kung pao

0.0
Kuřecí Kung pao

Potřebné ingredience

600g kuřecího masa, olej na smažení, 100g loupaných neslaných arašídů, pórek na zálivku:2 čaj.lžičky koření na "čínu", 2 vajíčka, 1 lžíce škrobu, 1 čaj.lžička soli, 2 polévkové lžíce sladkého kečupu, 1 lžíce sójové omáčky, 0,5dcl oliv.oleje

Postup přípravy

V misce pořádně promícháme všechny ingredience na zálivku.
Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do zálivky a necháme marinovat nejlépe přes noc, minimálně 4 hodiny.
Do woku přilijeme olej na smažení a když je hodně rozpálený, přidáme naložené maso a pořádně osmahneme ze všech stran. Poté přisypeme arašídy a nakonec pokrájený pórek. Párkrát prohodíme a je hotovo.
Podáváme s rýží, nebo hranolkama.
Toto Kung pao nemá sosík, ale suché není, je pěkně šťavnaté a u nás chutná i dětem.
Recept mám z nějakého starého čísla Paní domu.

jedna část směsi, kterou jsem připravovala k obědu jen pro 2 osoby

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie