Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa

0.0
omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa

Potřebné ingredience

Suroviny:150 g hlívy1 velká podlouhlá červená paprika ( není to kapie ) 1/2 pórku150 g pečeného kuřecího masa nebo kuřecího nářezu,sůl, pepř, kmín, špetka červené papriky 4 vejce,olivový olej,voda nebo vývar

Postup přípravy

Postup
Na olivovém oleji orestujeme kolečka omytého pórku, přidáme orestovat pokrájené proužky červené papriky a očištěnou hlívu, pokrájenou na plátky. Přidáme sůl, kmín, malinko podlijeme vývarem nebo vodou, aby papriky změkly, tedy dusíme chvilinku, dokud se vývar nebo voda nevydusí. Pak přidáme plátky pečeného kuřecího masa nebo kuřecího nářezu a restujeme dál. Nakonec rozkvrdláme všechna vejce a zalijeme tuto barevnou houbovou směs. Opečenou omeletu podáváme s pečivem nebo jen tak.

DĚKUJI IVCE

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie