(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Čokoládovo-mandlové muffiny

Potřebné ingredience
Těsto: 160 g másla, 100 g třtinového cukru, 3 vejce, 2 PL oleje, 80 g hladké mouky, ½ lžičky prášku do pečiva, 150 g loupaných mandlí, 200 g hořké čokolády.
Postup přípravy
Změklé máslo, cukr a vejce pokojové teploty vyšleháme do pěny, přidáváme olej a prosátou mouku s práškem do pečiva. Ručně metličkou vmícháme strouhané mandle a strouhanou čokoládu.
Těsto rozdělíme do papírových košíčků ve formě na muffiny a pečeme v troubě předehřáté na 170°C asi 22 minut. Po upečení necháme muffiny vychladnout na kuchyňské mřížce.
Těsto je přesně na 12 kousků.
Těsto rozdělíme do papírových košíčků ve formě na muffiny a pečeme v troubě předehřáté na 170°C asi 22 minut. Po upečení necháme muffiny vychladnout na kuchyňské mřížce.
Těsto je přesně na 12 kousků.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé