Zobrazit přihlášovací formulář

ČOKOLÁDOVÝ S KYTAROU

0.0
ČOKOLÁDOVÝ  S  KYTAROU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

Korpus mramor, krém: čokoládový - prokládaný jahodami + šlehačkovotvarohový- prokládaný mandarinkami. Celý dort obmazán čokoládovým krémem. Nahoře čokohmota, boky obsypány čokoládovým drobením. Růžička je čokoládová, kytara z dortových oplatků, slepená nutelou a pomazána rozpuštěnou čokoládou. Nakonec potažená domácím marcipánem a taktéž oheň kolem kytary. Malován gelovými barvami.

Celková váha: 4,3 kg.

Ještě před dohotovením

Trochu jiný pohled

Konečné dohotovení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Venunka 4. 5. 2014, 21:53
(Y) (^) (Y) (^) (Y) (^) (Y)
julie4 4. 5. 2014, 20:27
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie