ČOKOLÁDOVÝ S KYTAROU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpus mramor, krém: čokoládový - prokládaný jahodami + šlehačkovotvarohový- prokládaný mandarinkami. Celý dort obmazán čokoládovým krémem. Nahoře čokohmota, boky obsypány čokoládovým drobením. Růžička je čokoládová, kytara z dortových oplatků, slepená nutelou a pomazána rozpuštěnou čokoládou. Nakonec potažená domácím marcipánem a taktéž oheň kolem kytary. Malován gelovými barvami.
Celková váha: 4,3 kg.
Celková váha: 4,3 kg.

Ještě před dohotovením

Trochu jiný pohled

Konečné dohotovení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Venunka
(upraveno)
4. 5. 2014, 21:53







nahlásit

julie4
(upraveno)
4. 5. 2014, 20:27











nahlásit