Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Nejlepší utopenci

0.0
Nejlepší utopenci

Potřebné ingredience

špekáčky, cibule, kuličky nového koření, kuličky pepře, ocet, voda

Postup přípravy

Špekáčky oloupeme, podélně nakrojíme a do řezu zasuneme silnější plátek cibule. Dno nádoby posypeme cibulí na silnější plátky nakrájenou, pár kuliček pepře a 2 kuličky nového koření. Na to dáme vrstvu špekáčků a tu posypeme zase cibulí a kořením. Takto postupujeme dokud máme špekáčky. Potom to nejdůležitější je nálev. Já ho dělám půl na půl ocet s vodou. Nebojte se toho. Je to starý vyzkoušený hospodský recept a nemá chybu. Nějaké vylepšování vůbec nepotřebuje. Je to stará klasika s velkým úspěchem. Utopenci jsou hotový, pokud jsou v pokojové teplotě, za 3-4 dny. Pro nedočkavce mám taky variantu...................nakrájet špekáčky na kolečka................vše ostatní zůstává.....................malá změna v láku...........přidat vlažnou vodu. :-) Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie