Německý Eintopf

Potřebné ingredience
300 g vepřové krkovičky 1 cibule 50 g másla 800 ml zeleninového vývaru 2 větší brambory 200 g mrkve 200 g celeru 100 g řapíkatého celeru 2 hrstě předvařeného hráchu
Postup přípravy
Postup:
Vepřovou krkovičku nakrájíme na kousky velké cca 2 cm a dáme je zhruba na dvě minuty do vroucí vody.Pak je vyndáme a dáme stranou
Cibuli najemno nakrájíme a zpěníme na másle. Pak ji přidáme do vývaru a vložíme tam i maso. Celé necháme 30 minut mírně vařit.Já dám hnedka i hrách
Mezitím si očistíme brambory, mrkev, celer i řapíkatý celer a nakrájíme na větší kousky. Přidáme do hrnci k masu a mírně vaříme dalších 30 minut.
Polévku můžete na talíři ozdobit libečkem nebo petrželkou.
Vepřovou krkovičku nakrájíme na kousky velké cca 2 cm a dáme je zhruba na dvě minuty do vroucí vody.Pak je vyndáme a dáme stranou
Cibuli najemno nakrájíme a zpěníme na másle. Pak ji přidáme do vývaru a vložíme tam i maso. Celé necháme 30 minut mírně vařit.Já dám hnedka i hrách
Mezitím si očistíme brambory, mrkev, celer i řapíkatý celer a nakrájíme na větší kousky. Přidáme do hrnci k masu a mírně vaříme dalších 30 minut.
Polévku můžete na talíři ozdobit libečkem nebo petrželkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

judina
(upraveno)
5. 5. 2013, 17:23
Není to eintopf

nahlásit

calexaci
(upraveno)
5. 5. 2013, 18:20
@judina
je tak jsem se překlepla no





nahlásit